Property Details

Double Storey Superlink with PASSIVE COOLING SOLUTION design - Karak

  • IMG_20180410_181341
  • IMG_20180412_113044
  • IMG-20180413-WA0017
  • IMG-20180413-WA0018
  • IMG_20180412_121101
  • IMG-20180413-WA0022
  • IMG-20180413-WA0016
  • IMG-20180413-WA0020
  • IMG_20180412_113541

Property ID : Subcon

For Sale RM438,000 Freehold - Non Bumi Lot
2330 2310 4 Bedrooms 5 Bathrooms  Add to Favorites Print

BOOKING RM1,000 UNTUK MEMILIKI RUMAH CANTIK DENGAN ‘PASSIVE COOLING SOLUTION DESIGN’
=======================================

Nak cari rumah yang jauh sikit dari Pusat Bandar KL? Nak pulak rumah yang selesa dan luas tapi harga reasonable?

Apakata tengok project baru ni. Rumah yang dibina dengan konsep ‘smart design’ yang didatangkan dengan ‘passive cooling solution’, rumah ini pastinya berbaloi untuk anda miliki.

Yang bestnya lagi, boleh dapat rebate bila sign sign SPA dan ada lagi bumi discount 7% untuk pembeli bumiputra. Boleh dapat free kitchen cabinet untuk untuk dapur basah & dapur kering. Tapi kena cepat tau!! Sebab tinggal 7 unit je lagi. Siapa cepat dia yang dapat.

Dahla FREEHOLD, ada 4 bilik dengan 5 bilik air dengan keluasan 2,330 SqFt. Bila tetamu datang, tak kacau bilik air dalam bilik tuan rumah dah.

“Eh macam best je.. Nak taulah pasal project ni!”

Haa.. jom check info kat bawah ni 👇
……………………………………………………………………….

DOUBLE STOREY SUPERLINK TERRACE, KARAK PARK HOMES

Details:-
> Freehold
> Land area: 22 x 104
> Built up area: 2,434 SqFt (Type A), 2,330 SqFt ( Type B)
> 4 Bedrooms
> 5 Bathrooms

Special Features:-
> Smart Design
> Passive Cooling Solution
> Free SPA legal fee
> Rebate upon signing SPA
> 7% bumi discount
> Free wet & dry kitchen (first come first serve basis – 7 units available)
> Booking only RM1,000

Distance:-
> 1 Minute to Kolej Yayasan Pahang Advance Skills Karak
> 3 Minutes to Bandar Karak
> 3 Minutes to KFC
> 3 Minutes yo TAR College
> 10 Minutes to MRSM Bentong
> 15 Minutes to Bandar Bentong
> 32 Minutes to Genting Sempah
> 35 Minutes to National Elephant Conservation Centre, Lanchang
> 44 Minutes to Mentakab/ Temerloh
> 52 Minutes to Gombak

……………………………………………………………………….
PRICE START FROM RM438,000
……………………………………………………………………….

Jom cepat grab free kitchen cabinet! Nanti Puan isteri masuk rumah hati berbunga2 tengok dapur lengkap dengan kitchen cabinet.

Gaji bersih RM4,200 lepas tolak komitment dah boleh beli.

Ketik link ni sekarang! 👇👇

www.wasap.my/60193250941/KPHsmartDesign
www.wasap.my/60193250941/KPHsmartDesign
www.wasap.my/60193250941/KPHsmartDesign

Klick link untuk house tour video:

You May Also Like